Solislux Pakket

LUX

€ 2.450,00
excl. btw*

8 panelen 350WP

Verwachte jaaropbrengst
2.520 kWh* € 580

Uiteraard kunnen wij meer
zonnepanelen voor u leveren

Vraag uw Offerte aan

DELUX

€ 2.750,00
excl. btw*

8 panelen 340WP

Verwachte jaaropbrengst
2.448 kWh* € 563

Uiteraard kunnen wij meer
zonnepanelen voor u leveren

Vraag uw Offerte aan

ULTRALUX

€ 3.999,00
EXcl. BTW*

8 panelen 415WP

Verwachte jaaropbrengst
2.988 kWh*
€ 690

Uiteraard kunnen wij meer
zonnepanelen voor u leveren

Vraag uw Offerte aan

Lux

LUX Pakket

Solislux officiële dealer van URE in Nederland.

8 URE Panelen 350WP black glas/folie

Complete pakketten op locatie geleverd.
Maatwerk mogelijk door Persoonlijk Advies op locatie.

URE is één van de meest bekende zonnepaneelmerken die verkocht worden in Europa. URE staat voor United Renewable Energy Corporation. Het is een Taiwanees bedrijf dat voortkomt uit de fusie van 3 Taiwanese zonnepaneel / zonnecel-producenten: NSP, GINTECH en Solartech.

Ze drie afzonderlijke bedrijven hebben het afgelopen decennium actief bijgedragen aan de groei van de zonne-energie sector. NSP maakte bijvoorbeeld vóór de fusie al deel uit van de 10 grootste producenten ter wereld en was de grootste producent van zonnepanelen in Taiwan. Bij URE worden de kwaliteiten van de drie bedrijven samengevoegd om een nieuw ‘’winning-model’’ te creëren. Van de totale productie capaciteit van 5GW wordt het overgrote deel (3.5 GW) momenteel geproduceerd in Taiwan.

De zonnepanelen van URE worden overal ter wereld verkocht en zijn erg populair. De panelen die URE produceert staan bekend om hun hoge kwaliteit, kleurvastheid en duurzaamheid. URE beschikt over een groot aantal patenten op toonaangevende technologieën.

Garanties op URE zonnepanelen
Bij de aankoop van URE zonnepanelen ontvang je standaard een productgarantie van 12 jaar. Daarnaast krijg je 25 jaar garantie op het vermogen dat de panelen leveren. Dat wil zeggen dat ze 25 jaar na aankoop nog steeds ongeveer 80.2% van hun oorspronkelijke vermogen leveren..

Delux

Delux Pakket

Solislux officiële dealer van Honeywell in Nederland.

8 panelen Honeywell 340 wp

Honeywell Solar biedt u een zonnepaneel met een superieure duurzaamheid en uitstekende prestaties. Toepasbaar voor alle doeleinden: thuis, commercieel en grote energie systemen. Geschikt voor alle omgevingen.

Toonaangevende technologie, een nauwlettende monitoring van het productieproces en gebruikte materialen zorgen voor de duurzaamheid van het Honeywell zonnepaneel. In combinatie met 25 jaar productgarantie zal ons zonnepaneel u het beste rendement op uw investering geven.

Ultralux

Ultralux Pakket

Solislux officiële dealer van LG Solar in Nederland.

8 panelen LG 415 WP Mono Neon2

Complete pakketten op locatie geleverd. Maatwerk mogelijk door Persoonlijk Advies op locatie.

LG zonnepanelen
zijn populair in Europa. Ze staan gerangschikt onder de betere merken en maken deel uit van de zogenaamde tier-1 merken. LG heeft zwaar geïnvesteerd in onderzoek. Om dit in perspectief te zetten, 25% van het personeel van LG is werkzaam in de Research&Development tak van het bedrijf. Dit is het hoogste aantal van alle zonnepanelen merken.

Het resultaat hiervan is hun bekroonde NeON zonnecel met 19,5% efficiëntie welke wordt gebruikt in de huidige (4e) generatie LG zonnepanelen. LG is bekend om zijn oerdegelijk ontwerp, dit geldt ook voor de zonnepanelen. LG Solar zonnepanelen worden vaak gekozen omwille van hun esthetisch aspect en naadloze integrate met het dak

ENPHASE
Enphase is een Amerikaans producent van toonaangevende micro-omvormers. De Enphase energie oplossing is de enige die u zonne-energie, opslag, en krachtige controlesoftware aanbiedt van hetzelfde bedrijf.

085-303 48 75

Maak vandaag nog een afspraak

Bij aankoop van een van de pakketten inclusief montage wordt u :

VOLLEDIG ONTZORGD!

Vele klanten gingen u voor!

0 +
Tevreden Klanten
+
Zonnepanelen
+
Jaar ervaring